facebook_pixel
Kolla in lanseringstrailern för Kingdom Come: Deliverance!

Kolla in lanseringstrailern för Kingdom Come: Deliverance!

Efter en sammanlagd utvecklingsperiod på över sex år är tjeckiska Warhorse Studios äntligen klara med sitt tunga rollspel Kingdom Come: Deliverance. Och det är bra. Riktigt, riktigt bra till och med. Du kan läsa vår (och min) recension här, och någon gång mot kvällskvisten kan du förmodligen också förvänta dig en livestream via vår Youtube-kanal såtillvida tekniken samarbetar med oss (och det gör den nog, förhoppningsvis).

Kingdom Come: Deliverance kostar 50 euro via Steam och sitter just nu på ett “blandat” omdöme baserat på 50 användarrecensioner. De största klagomålen är riktade mot tekniken, föga förvånande, även om jag personligen sluppit väldigt lindrigt undan (det största problemet jag överhuvudtaget haft är att spelet stannar upp en handfull sekunder med jämna mellanrum, men det har ändå aldrig resulterat i en regelrätt krasch).

Releasen till ära har Kingdom Come: Deliverance också fått en lanseringstrailer. Här är den.

Kingdom Come: Deliverance – Launch Trailer

Join Henry on his adventure in the most anticipated RPG of this year! Kingdom Come: Deliverance will be available worldwide on February 13th 2018! Get your copy today: http://kcd.kochmedia.com

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar