facebook_pixel
Kingdom Come: Deliverance har redan sålts i en miljon exemplar

Kingdom Come: Deliverance har redan sålts i en miljon exemplar

För lite mer än en vecka sedan släpptes tjeckiska Warhorse Studios efterlängtade debutspel Kingdom Come: Deliverance. Du kan läsa vår recension här, där vi både hyllar (historieberättandet och spelvärlden) och dissar (de tekniska problemen och sparsystemet) specifika element. Du kan även se den arkiverade versionen av vår livestream här, där undertecknad stöter och blöter det mesta i spelet, gott som ont.

Sedan lanseringen har Kingdom Come: Deliverance legat högt uppe på Steams topplistor (bara idag har det spelats av över 57 000 människor samtidigt som mest) och nu har Warhorse Studios bekräftat vad vi redan anade: för den tjeckiska sidan Lupa.cz (via Wccftech) har vd:n Martin Frývaldský berättat att Kingdom Come: Deliverance redan sålt “runt en miljon exemplar” över samtliga format (spelet har även släppts till konsol).

Tidigare den här veckan skrev vi om vad som väntar i version 1.3 av Kingdom Come (spelet är långt ifrån buggfritt), däribland “save and exit”-funktionalitet och finslipade minispel för låsdyrkande och ficksnatteri. Vi har även belyst en modd som åtgärdar det onödigt klumpiga sparsystemet i originalreleasen (även om vi hoppas att Warhorse Studios ännu åtgärdar det i en officiell uppdatering, för närapå ingen uppskattar det).

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar