facebook_pixel
Här är lanseringstrailern för bedårande Fe

Här är lanseringstrailern för bedårande Fe

“Vad är Fe?” är kanske en fråga du ställt dig de senaste månaderna. Jag vet att jag gjort det i alla fall, då det har känts svår att få ett verkligt grepp om spelet (trots att vi faktiskt kollade in en 15 minuter lång gameplaydemo i slutet av fjolåret). Vi vet att utgivarna Electronic Arts låtit bli att lägga sig i de Göteborg-baserade utvecklarna Zoink Games artistiska vision och att spelets huvudspår tar mellan sju till åtta timmar att klara, men sedan då?

Fe är ute nu och kan inhandlas exklusivt via Origin. Dagen till ära har vi fått en lanseringstrailer som äntligen förklarar för oss vad spelet är. “En pusseplattformare i 3d” är svaret, och i egenskap av huvudrollen Fe kan man “tala skogens språk”, “sjunga” och “ansluta” (till olika djur) samt lära sig nya förmågor för att utforska världen och hitta den rätta vägen i syfte att besegra “de tysta” och slutligen rädda världen. Så! Var ju inte så avancerat.

Här är lanseringstrailern för Fe.

Fe Game Official Launch Trailer – This is Fe

Explore an extraordinary world of splendor and beauty. Discover the deepest mysteries of the forest. Take wing and protect your home from an encroaching darkness. Become Fe. Release Date: February 16, 2018. Fe will be available on Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, and PC. Subscribe for more upcoming EA Originals Trailers: https://www.youtube.com/user/EA.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar