facebook_pixel
Här är en trailer för Teenage Mutant Ninja Turtles i Injustice 2

Här är en trailer för Teenage Mutant Ninja Turtles i Injustice 2

Efter onödigt mycket om och men släpptes fightingspelet Injustice 2 äntligen till pc i slutet av fjolåret (varför kunde man inte bara ha sagt att pc-versionen kommer senare när konsolspelet släpptes förra våren?). I januari började Fighter Pack 3 säljas till spelet, inklusive The Atom och Enchantress (tillgängliga nu) och Teenage Mutant Ninja Turtles (som släpps den 20 februari). Det är de sistnämnda som är i fokus i den nya trailern här nedan.

Det rör sig egentligen bara om en ny karaktär, men genom att beväpna dig med olika tillhyggen (svärd, sais, stav och nunchakus) kommer du kunna spela som alla fyra sköldpaddor (Leonardo, Raphael, Donatello och Michelangelo), kompletta med unika rörelsescheman och krafter. I online- och turneringslägen, där möjligheten att utrusta sig med olika föremål inte finns, kommer sköldpaddorna representeras som fyra olika karaktärer.

Här är den nya trailern för Teenage Mutant Ninja Turtles i Injustice 2.

Injustice™ 2 – Teenage Mutant Ninja Turtles Gameplay Reveal Trailer

Deep below the surface, in the sewers of New York City, four turtle brothers were mutated by radioactive ooze and began training in the art of ninjutsu! #TMNT #injustice2

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar