facebook_pixel
Final Fantasy XV får dräkter baserade på The Sims 4

Final Fantasy XV får dräkter baserade på The Sims 4

Minns du förra veckan, när vi fick reda på att ett Half-Life-paket i form av Grodon Freemans HEV-dräkt, glasögon och kofot kommer ges bort gratis till de som inhandlar Final Fantasy XV via Steam? Det gör du nog, för vem kan glömma det liksom, men Electronic Arts blev tydligen lite avundsjuka på uppmärksamheten. Därför har man valt att kontra med en ungefär lika skogstokig bonus för de som väljer att inhandla Final Fantasy XV via Origin.

De som köper Final Fantasy XV via Origin kommer få tillgång till de ikoniska(?) lamadräkterna från The Sims 4 utan extra kostnad, och de kommer gå att använda både i single- och multiplayer i Final Fantasy XV. Därtill kommer också The Sims 4 få en Noctis-dräkt (baserad på huvudrollen i Final Fantasy XV) som även den släpps gratis den 8 mars (två dagar efter Final Fantasy XV-releasen) för alla som äger The Sims 4.

Här är en trailer som bevisar att det här faktiskt är en sak som händer på riktigt.

FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION: The Sims 4 Pack Bonus

For more information: https://goo.gl/CaABe6 FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION is coming March 6th. Players who purchase FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION on Steam before May 1st 2018 will be eligible to claim the Half-Life Pack. This pack contains items that let you wear Gordon Freeman’s legendary suit from Half-Life.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar