facebook_pixel
Ett nytt racingspel med Sonic verkar vara på gång

Ett nytt racingspel med Sonic verkar vara på gång

Vi pc-spelare har aldrig fått möjligheten att njuta av Mario Kart på vår plattform (i alla fall inte lagligt) men under årens lopp har vi faktiskt fått en handfull godtagbara substitut. Sonic & All-Stars Racing Transformed från hösten 2012 är ett av de allra mest lysande exemplen (tillsammans med underbara klassikern Re-Volt och grymt underskattade F1 Race Stars) och nu verkar det som att ett tredje spel i Sumo Digitals serie är på gång.

Enligt Sonicstadium.org har nämligen leksakstillverkarna Zappies ställt ut sina gamla leksaker (baserade på just All-Stars Racing Transformed) som “placeholders”, i syfte att ge återförsäljare en bild av “hur det nya spelet och de nya leksakerna kommer se ut”. Därtill, skriver Sonicstadium, läckte ett dokument av Sumo Digital förra veckan som listade “ett kartracingspel” baserat på en “global ip”. Bevisen hopar sig!

Sonic är ju lite i ropet nu igen efter succén med fjolårets Sonic Mania, så det känns absolut som att tiden vore mogen för ett tredje kartracingspel med den blåa igelkotten och alla andra mer eller mindre kända Sega-figurer.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar