facebook_pixel
Descenders är ute som early access nu

Descenders är ute som early access nu

I somras presenterades Descenders för allmänheten, ett nytt Trials-doftande mountainbikespel med procedurellt genererade världar av Action Henk-utvecklarna Ragesquid och utgivarna No More Robots. Till skillnad från Trials betraktar man inte händelserna från sidan, utan ur ett perspektiv rakt bakom föraren, vilket verkligen säljer den till synes väldigt imponerande fartkänslan. Descenders släpptes som early access via Steam i fredags, och nedan ser du en ny trailer tillfället till ära.

Enligt Ragesquid kommer Descenders befinna sig i early access “mellan sex till nio månader” och formas av feedback från spelarna, men det ska redan vara en “ansenlig, solid upplevelse” och innehålla en full enspelardel från start. Det tidiga omdömet på Steam skrivs till “väldigt positivt” baserat på 132 användarrecensioner, och Ragesquid lovar att den ordinarie prislappen på 23 euro (just nu pågår en tioprocentig rea fram till den 16 februari) inte kommer höjas när spelet lämnar early access.

Här är en ny trailer för Descenders, early access-lanseringen till ära.

Descenders Early Access Launch Trailer

Descenders is out now on Steam: http://store.steampowered.com/app/681280/Descenders/ Descenders official site: http://www.descendersgame.com Descenders is extreme downhill freeriding for the modern era, with procedurally generated worlds, and where mistakes have real consequences. Will you lead your team to glory and become the next legendary Descender?

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar