facebook_pixel
Den första storyexpansionen till Middle-earth: Shadow of War är här!

Den första storyexpansionen till Middle-earth: Shadow of War är här!

Själv diggade jag Middle-earth: Shadow of War rätt rejält när det släpptes i höstas (kolla in recensionen här) men jag blev ändå mer än lovligt mätt på spelet redan innan jag hade nått det “första” slutet (för att inte tala om den på tok för utdragna akten som följde därpå). Men nu har det faktiskt gått fyra månader, så jag känner mig rentav lite lockad att återvända till spelet i och med lanseringen av storyexpansionen Blade of Galadriel under gårdagen.

Precis som som namnet antyder kommer man inte spela som den ordinarie huvudrollen Talion utan som Eltariel, den dödliga alvkrigaren som vi stiftade bekantskap med under basspelets kampanj. Jag tänker inte spoila slutet av Middle-earth: Shadow of War här, men av trailern nedan att döma kommer den här storyexpansionen belysa en förvandling som jag personligen tyckte fick alldeles för lite utrymme i originalspelet, så det är ju bra.

Monolith Productions och Warner Bros har även släppt en ny uppdatering till Middle-earth: Shadow of War som du kan läsa mer om här, inklusive utökade beteendemönster för orcerna, uppgraderingar till fotoläget och möjligheten att spela som antingen Talion eller Eltariel i den ursprungliga storykampanjen. Blade of Galdriel-expansionen kommer följas av ytterligre en storyexpansion kallad för Desolation of Mordor i maj.

Här är lanseringstrailern för Blade of Galadriel.

Official Shadow of War Blade of Galadriel Story Expansion Trailer

“You will finish what you started.” Wield dual Elven blades and harness the Light of Galadriel as you step into the role of the elite assassin Eltariel for the first time in the all-new Blade of Galadriel Story Expansion for Shadow of War, available now!

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar