facebook_pixel
Bygg din egen pc i PC Building Simulator!

Bygg din egen pc i PC Building Simulator!

I det andra avsnittet av vår podcast Spelrum gick Thomas och hans klagotuta loss på vardagliga simulatorer i alla dess former. “Varför skulle jag vilja köra en traktor i ett spel när jag kan köra en traktor i verkligheten?” sade den skäggige mannen, som en direkt pik till Mats Nylunds brinnande kärlek för Giants Softwares Farming Simulator-serie. Och nu har vi fått ännu en simulator för Thomas att klaga på, eller i alla fall kommer vi få en väldigt snart.

PC Building Simulator släpps nämligen som early access via Steam den 27 mars (extra roligt eftersom Thomas byggt en ny pc alldeles nyligen) och under PC Gamer Weekender ställde utvecklarna The Irregular Corporation upp på en intervju som du kan se här nedan. Early access-perioden kommer bli mycket kort, mellan två till tre månader, och det huvudsakliga arbetet kommer bestå av lägga till fler datorkomponenter för oss att leka med.

Här är intervjun med The Irregular Corporation under PC Gamer Weekender.

PC Builder Simulator – PC Gamer Weekender 2018 Live Stream

Full presentation of PC Builder Simulator from the PC Gamer Weekender 2018 Live Stream

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar