facebook_pixel
Assassin’s Creed Origins: The Discovery Tour släpps idag

Assassin’s Creed Origins: The Discovery Tour släpps idag

I höstas skrev vi om Assassin’s Creed Origins: The Discovery Tour. Och förundrades. I efterhand känns det här som ett självklart tillägg (för alla Assassin’s Creed-spel, inte bara det här) och låter spelaren utforska Ubisofts kärleksfulla tolkning av Egypten, utan att vi behöver slåss med banditer och flodhästar för att behålla livhanken. Assassin’s Creed Origins: The Discovery Tour släpps idag, och här kan du se lanseringstrailern.

Tillägget är helt gratis för de som redan äger Assassin’s Creed Origins (det kommer även säljas som stand alone på Uplay och Steam för 20 euro) och utöver fri utforskning erbjuds vi även fler än 75 guidade turer som fokuserar på olika aspekter av tidsperioden, däribland de stora pyramiderna, mumifieringsprocessen, Kleopatra, tempel, präster och det dagliga livet. Ubisoft uppskattar att en tur kommer ta allt mellan fem och 25 minuter att slutföra.

Här är lanseringstrailern för Assassin’s Creed Origins: The Discovery Tour.

Assassin’s Creed Origins: The Discovery Tour – Launch Trailer

Assassin’s Creed Origins: The Discovery Tour Available on 19th February, 2018 Join us now: Website: http://assassinscreed.com Facebook: https://www.facebook.com/assassinscreed/

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar