facebook_pixel
“Alla kvarvarande frågor besvaras” i Little Nightmares sista dlc-kapitel

“Alla kvarvarande frågor besvaras” i Little Nightmares sista dlc-kapitel

Förra våren släpptes svenska Tarsier Studios mysskräckis Little Nightmares. Här hos oss recenserade Charlie Mårtensson spelet, och delade ut det inte fullt så imponerande betyget 68 procent. ”En mysryslig, oftast trevlig, ibland frustrerande liten mardröm, som bleknar bort i morgonljuset” lydde den slutliga motiveringen. Sedan dess har spelet fått utökning i form av ett tredelat dlc, och nu har avslutningen The Residence släppts.

– Äntligen är den sista delen av pusslet här, skriver Bandai Namco i Youtube-beskrivningen för The Residences lanseringstrailer. Det här sista kapitlet kommer avsluta berättelsen om The Maw och kasta ljus över äventyrets sista hemligheter. Alla kvarvarande frågor kommer besvaras i avslutningen av spelets season pass!

Little Nightmares kostar 20 euro via Steam, och det säljs även en komplett utgåva för 30 euro som inkluderar alla tre dlc-kapitel. Här är lanseringstrailern för The Residence.

Little Nightmares – The Residence DLC#3 Launch Trailer | PS4, X1, PC

Finally, the last part of the puzzle is here! This final chapter will close the story of The Maw by shedding light on the last secrets of the adventure. All remaining questions from the game will be answered in the conclusion of the Season Pass!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar