facebook_pixel
11 Bit Studios berättar mer om Frostpunk

11 Bit Studios berättar mer om Frostpunk

Sommaren 2016 presenterades Frostpunk, det nya postapokalyptiska management-spelet av This War of Mine-utvecklarna 11 Bit Studios. Sedan dess har vi fått en filmisk trailer, följt av de första skärmdumparna och en gameplay-trailer där vi fick reda på att det inte är så himla lätt att driva ett blomstrande samhälle i den förfrusna framtiden, vilket leder till att man ibland måste använda sig av sågspånsätande barnarbetare.

Nu har vi fått en ny nätt liten video från utvecklingen av spelet, och den här gången presenteras vi får automatons, den robotiserade arbetskraften som man kan använda istället för svältfödda barn när budgeten väl tillåter det. Utöver trailern har 11 Bit Studios också postat ett nytt matigt inlägg på Steam, där vi får reda på mycket mer om robotarna och blandad information i form av ett längre Q&A-segment.

Frostpunk planeras släppas någon gång i slutet av det första kvartalet 2018. Här är den nya trailern.

The Cogs of Progress | Frostpunk Developer Update

Looking for more details? Read the full Developer Update: Follow Frostpunk on Steam and add it to your Wishlist: http://store.steampowered.com/app/323190/Frostpunk/ Official website: http://frostpunkgame.com/ — “Despite the darkness and deepening gloom… We could see something heading towards us…

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar