facebook_pixel
Välgörenhetsstreamen Awesome Games Done Quick 2018 börjar idag

Välgörenhetsstreamen Awesome Games Done Quick 2018 börjar idag

Om du älskar speedruns och välgörenhet har du en fantastisk vecka framför dig, för idag inleds nämligen årets Awesome Games Done Quick. Streamen börjar 17:30 svensk tid och fortsätter i en hel vecka, under vilken hundratals spel kommer att avklaras så snabbt det bara går.

I år går alla insamlade pengar till Prevent Cancer Foundation som arbetar för att förebygga och tidigt upptäcka cancer. Förra årets stream samlade in hela $2,222,791 – vilket enligt Google är över 18 miljoner svenska kronor – så vi hoppas självklart att det i år blir liknande siffror!

För att se vilka spel som kommer att dyka upp och när kan du kolla in schemat här. Först ut är Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, som följs samma dag av bland annat Skyrim, Splatoon 2 och Hollow Knight.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar