facebook_pixel
Utvecklardagbok ger lägesuppdatering om Timesplitters Rewind

Utvecklardagbok ger lägesuppdatering om Timesplitters Rewind

Timesplitters var en trio förstapersonsskjutare som släpptes exklusivt till konsoler mellan 2000 och 2005. Spelen utvecklades av brittiska Free Radical Design, en studio som till stora delar bestod av gammalt Rare-folk, och likheterna med Nintendo 64-klassikerna Goldeneye och Perfect Dark var därmed uppenbara (upplever jag det som i alla fall, själv har jag faktiskt aldrig spelat Timesplitters).

I början av 2017 premiärvisades en teaser för Timesplitters Rewind, en fanutveckald remake av hela trilogin, men arbetet verkar ha gått mycket långsamt. I slutet av augusti fick vi en första utvecklardagbok och nu har vi fått ytterligare en som bland annat visar upp vapenmodeller, ljudeffekter och spelets sibiriska karta, men allt ser fortfarande väldigt rudimentärt ut, vilket nog till stora delar kan skyllas på att projektet flyttade till Cryengine 5.4 för fyra månader sedan och att teamet mer eller mindre varit tvunget att bygga om spelet från början.

Men ändå, utvecklardagboken är ett tydligt livstecken, så vi hoppas på mycket mer av den varan under årets gång. Här är den nya utvecklardagboken för Timesplitters Rewind.

Timesplitters Rewind Developer Update 2 (31st December 2017)

We are making some progress on Rewind and feel its time to update you on how things are going. Thanks to Classyham for providing the voiceover for the update, you can check him out at the link below. Classyham: https://www.youtube.com/channel/UCAi6… To be notified of all future news subscribe and join us on the media platforms listed below.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar