facebook_pixel
Two Point Hospital för Theme Hospital-arvet vidare

Two Point Hospital för Theme Hospital-arvet vidare

I helgen skrev vi om det stundande avslöjandet av Segas nya projekt. Avtäckningen skedde igår kväll, och mycket riktigt visade det sig handla om en själslig uppföljare till Theme Hospital, det klassiska managementspelet med sjukhustema från 1997. Two Point Hospital, som det nya spelet heter, utvecklas av den nykläckta studion Two Point Studios som leds av de före detta Bullfrog- och Lionhead-veteranerna Mark Webley och Gary Carr.

I premiärtrailern här nedan framgår det med all önskvärd tydlighet att Two Point Hospital, precis som Theme Hospital, inte tar sig självt på särskilt stort allvar. Vi får följa en patient som lider av “light headedness”, en sjukdom som gör att den drabbades huvud förvandlas till en stor glödlampa, vilket gör det svårt att äta popcorn och gå på bio utan att folk ska bli arga. Den karikatyrartade grafiska stilen följer också i Theme Hospitals fotspår.

Two Point Hospital kommer släppas någon gång under 2018 och här är premiärtrailern.

Two Point Hospital – Announcement Trailer! [PEGI UK]

Uploaded by Two Point Hospital on 2018-01-16.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar