facebook_pixel
Theme Hospital-skaparna avslöjar ett nytt spel med Sega på tisdag

Theme Hospital-skaparna avslöjar ett nytt spel med Sega på tisdag

Sega har något i görningen och vi är ganska säkra på vad det är. Igår tweetade de ut följande teaser:

SEGA on Twitter

SEGA on Twitter

https://t.co/9tM5bNYEc8

Okej, det säger inte jättemycket vid första anblick, men minns ni när vi förra året skrev om hur Sega gjort gemensam sak med Two Point Studios, en utvecklare som består av gamla Bullfrog-anställda? Det som beskrevs som ett “vackert, charmerande och utmanande sim-spel”? Det visar sig nämligen att Two Point så tidigt som i november berättade att de planerar att annonsera ett nytt spel den 16e januari, något som PC Games N poängterade. Two Point Studios officiella Twitter retweetade för övrigt Segas teaserbild.

Så vi kan alltså vara ganska säkra på att Segas annonseringen är det nya spelet från Two Point, vilket i sin tur lär vara ett nytt sim, förmodligen stöpt i samma form som Bullfrogs gamla klassiker Theme Hospital och Theme Park. På tisdag vet vi säkert.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en fru, två katter och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar