facebook_pixel
Synology Disk Station DS918+

Synology Disk Station DS918+

Perfekt backup och optimal livestreaming.

Med Synology DS918+ får du en perfekt kombination mellan snabb och säker backup, global filåtkomst samt en grym lösning för att spela in och spara dina spelsessioner.

Alla som använder datorer vet att förr eller senare kommer ett läge då datorn inte startar eller kraschar. Detta har en obehaglig tendens att inträffa i de lägen du som mest behöver dem. Men hjälp av DS918+ kan du konfigurera löpande backuper som gör att din dator kan vara helt återställd på minimal tid, med alla spel och dess inställningar precis som du vill ha dem.

Men nyttan av en NAS eller nätverkslagring som DS918+ stannar inte här. Då du enkelt kan ansluta enheten till internet får du även full tillgång till alla dina filer oavsett var du befinner dig. Att snabbt komma åt dina filer, spel, musik och filmer har aldrig varit enklare. Dessutom kan du använda enheten för att ladda ner filer av alla slag utan att du behöver ha datorn ansluten. Då dessa filer, och övrigt material som ligger på NAS:en, blir tillgängligt över det lokala nätverket kan samtliga i hemmet använda dessa, något som förstås underlättar din vardag.

Sedan kommer vi till en funktion som tyvärr glöms bort. Tack vare att DS918+ kombinerar lagring på fyra mekaniska diskar för maximal lagringskapacitet med dubbla M2 NVMe-enheter för bästa möjliga prestanda och minsta latens, kan du enkelt använda enheten för att i realtid och utan någon som helst framedrop spela in dina spelsessioner. Dessa kan sedan användas för analys av ditt spelande eller direkt delas ut till dina polare eller sociala media.

Vill du sedan ta allt ett steg till så ansluter du en övervakningskamera av något slag och kombinerar livestreaming med filmande av dig själv i full spelaction. Även denna data lagras och kan så klart delas via NAS:en. Vill du sedan visa polarna dina bästa sessioner kan du smidigt strömma all data från DS918+ till valfri TV, platta eller mobil. Du får kort och gott en optimal kombo för nytta och nöje.

Läs också: De bästa flygspakarna

85 %

Nätverkslagring

Disk Station DS918+

Ca 5 900:-

synology.com

MÅTT (H x B x D): 166 x 199 x 223 mm/ VIKT: 2,28 kg / ANSLUTNING: RJ45, 2 st USB3, eSATA / ANTAL DISKAR: 4 st / ANTAL M2: 2 st / MAXIMAL LAGRING: 48 TB / MINNE: 4GB DDR3L / PROCESSOR: Fyrkärning Intel Celeron J3455

Om skribenten

Profilbild

Sveriges STÖRSTA tidning om pc-spel.

Liknande artiklar