facebook_pixel
Svenska plattformsäventyret Fe har fått ett lanseringsdatum

Svenska plattformsäventyret Fe har fått ett lanseringsdatum

I slutet av fjolåret – på självaste nyårsafton, rentav – tog vi en fem minuter lång titt på Fe, det nya äventyret av den Göteborg-baserade studion Zoink Games. Innan dess, dock, tog vi en ännu längre titt på spelet, och fick reda på att Fe är ett spel om en liten varelse som främst kommunicerar med omvärlden via sång, och att man kan övertala de vänliga invånarna att hjälpa en framåt genom den Metroidvania-doftande världen.

Och nu har Fe fått ett lanseringsdatum: spelet släpps redan den 16 februari, dock enbart till Origin på pc:n, vilket säkerligen får en och annan Steam- eller GOG-purist att sätta kaffet i vrångstrupen. Förhoppningsvis är Fe värt det extra besväret, och om du inte sett trailern från fjolårets Gamescom-mässa ännu så kan du se den här nedan, och låta dig själv sjunka in i den drömska världen och beundra spelets ytterst smakfulla färgpalett.

Fe Official Gamescom Trailer

Climb, glide and dig your way through a dark Nordic forest and explore its living, breathing ecosystem filled with secrets, side quests and mystical creatures. Discover More: http://x.ea.com/34268 Become Fe and discover a world that you will never want to leave. Subscribe for more upcoming EA Originals Trailers: https://www.youtube.com/user/EA.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar