facebook_pixel
Schh! Fortnite: Battle Royale har inlett jättetyst specialevent

Schh! Fortnite: Battle Royale har inlett jättetyst specialevent

Jag och många andra av PC Gamers medarbetare diggar Playerunknown’s Battlegrounds ganska rejält (även om jag fortfarande är butter över att ha misslyckats med att döda en enda spelare under drygt tre timmar igår kväll!) men åtminstone jag känner att man kunde göra mycket mer av spelet. Såsom de tidsbegränsade event som Blizzard är så duktiga på i deras spel, och som Epic nu anammat i sin PUBG-konkurrent Fortnite: Battle Royale.

Precis idag har nämligen ett nytt tillfälligt spelläge rullats ut, kallat Sneaky Silencer Limited Time Mode. I det här läget kan spelare enbart använda sig av ljuddämpade pistoler eller kpistar, och från och med i tisdags kan man även hitta de nya vapnen i skattkistor, supply drops eller som floor loot i Epic- eller Legendary-form. Jag är osäker på vad “floor loot” betyder, men jag antar att det hänvisar till saker som bara ligger och skräpar?

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar