facebook_pixel
Ruggiga äventyret Rusty Lake Paradise visas upp i ny trailer

Ruggiga äventyret Rusty Lake Paradise visas upp i ny trailer

När det gäller ett spel som Rusty Lake Paradise är det helt enkelt bäst att låta det tala för sig självt. Det har nämligen fått en ny trailer som annonserar dess releasedatum – vilket är redan torsdag nästa vecka, den 11e januari – och den är fascinerande och kuslig i lika mått.

Rusty Lake Paradise Official Trailer

Jakob, the oldest son of the Eilander family, is returning to Paradise island after his mother passed away. Since her mysterious death, the island seems to be cursed by the ten plagues. Find the mother’s hidden memories and partake in strange family rituals in order to stop the plagues.

Nu undrar du säkert vad i helsefyr det där var. Låt oss ta en titt på spelets beskrivning på Steam:

– Jakob, den äldsta sonen i Eilander-familjen, återvänder till ön Paradise efter att hans mor går bort. Sedan hennes mystiska död tycks ön har förbannats av de tio egyptiska plågorna. Hitta moderns gömda minnen och delta i familjens underliga ritualer för att stoppa plågorna.

Jo, det gjorde oss kanske inte mycket klokare, men vi vet att Rusty Lake Paradise är ett peka-och-klicka-äventyr i samma löst sammansatta serie som Rusty Lake: Roots och Rusty Lake Hotel. Räkna alltså med skräck, obehag, svart humor och våld när det släpps den 11e januari.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en fru, två katter och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar