facebook_pixel
Retroskjutaren Dusk har släppts som early access

Retroskjutaren Dusk har släppts som early access

Vi har skrivit om Dusk, den nya retroskjutaren av New Blood Interactive och David Szymanski, flera gånger tidigare. Vi har kollat in multiplayerdelen Duskworld och listat spelets inspirationskällor i samband med premiärtrailern från förrförra hösten (Redneck Rampage, Heretic, Quake och Doom har alla nämnts vid namn i det officiella pr-materialet) och nu, sedan gårdagen, finns spelet äntligen ute som early access via Steam.

Inträdespriset är 20 runda euro, och just nu får man tillgång till två av tre planerade episoder, liksom multiplayerdelen Duskworld. Den fullständiga versionen av Dusk kommer släppas “om några månader” och prislappen förblir den samma när spelet är “klart”. Early access-lanseringen till ära har New Blood Interactive släppt en ny fartfylld trailer, och oj så sugen jag blir på lite gammalt hederligt ultrasnabbt förstapersonsskjutande!

DUSK EARLY ACCESS AVAILABLE NOW

JOIN US @ Discord.gg/NewBlood http://store.steampowered.com/app/519860/DUSK/

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar