facebook_pixel
The Red Solstice är gratis via Humble under ett dygn framöver

The Red Solstice är gratis via Humble under ett dygn framöver

16 dagar tog det för Humble att ge oss 2018 års första gratisspel. I det här fallet handlar det om det taktiska actionspelet The Red Solstice från sommaren 2015, och allt du behöver göra är att lägga till titeln i din kundvagn på Humble, genomföra köpet och sedan aktivera den resulterande koden på Steam. Lätt som en plätt!

Här nedan kan du också se den gamla lanseringstrailern för The Red Solstice. Själv har jag aldrig hört talas om spelet tidigare, men mitt intresse väcks av det till synes djupa spelsystemet. När som helst kan spelaren sakta ner tiden med 90 procent (om man spelar single player, det vill säga) och dela ut detaljerade kommandon åt sina soldater, så att de har en större chans att överleva den utomjordiska hord som vill ha ditt huvud på ett fat.

The Red Solstice har också stöd för upp till åtta spelare i co-op, så om du är intresserad av samarbete online är förmodligen exakt nu ett väldigt bra tillfälle att koppla upp sig och panga lite utomjordingar. Här är den gamla lanseringstrailern för The Red Solstice från 2015.

The Red Solstice – Features/Launch Trailer 1080p

20% off during launch week! The Red Solstice out now on Steam! http://store.steampowered.com/app/265590/ The Red Solstice is a tactical, squad-based survival game for up to 8 players. Try to survive the alien onslaught and complete progressively more challenging missions with your friends or on your own in the single-player campaign!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar