facebook_pixel
Ny Sea of Thieves-video handlar om miljöerna och den grafiska stilen

Ny Sea of Thieves-video handlar om miljöerna och den grafiska stilen

Nästa veckas onsdag kommer den stora stängda betan för Sea of Thieves gå av stapeln (vi har skrivit om den tidigare) och vi på PC Gamer är inbjudna! Det är fritt fram för deltagarna att dela med sig av intryck och videor, så ni kan förmodligen förvänta er åtminstone en Sea of Thieves-stream via vår Youtube-kanal inom kort. Yarr!

Nu har Rare släppt ytterligare en video om sitt spel, och denna gång pratar den gemytliga Ryan Stevenson, art director, om Sea of Thieves grafiska stil och trollbindande mysiga miljöer. Varje ö har sin egen bakgrundshistoria (en av dem har ett skeppsvrak högt upp på en klippa, medan andra används som skeppsvarv) och målet är att spelet ska kännas “tidlöst” med sin karikatyrartade stil, något vi redan nu vågar påstå att man lyckats med.

Sea of Thieves släpps den 20 mars. Här är den nya videon.

Official Sea of Thieves Developer Update: The World of Sea of Thieves

Sink into Sea of Thieves’ world with Art Director Ryan Stevenson to get a real feel for its art and atmosphere, its different regions and hidden stories.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar