facebook_pixel
Nu kan du spela som en rosa Darth Vader i Star Wars: Battlefront 2

Nu kan du spela som en rosa Darth Vader i Star Wars: Battlefront 2

En stor del av kritiken som riktats mot Star Wars: Battlefront 2 handlar inte om lootlådorna i sig, utan innehållet. Det visuella krimskramset som vi hittar i lådorna i exempelvis Overwatch har till stora delar accepterats av spelarna, medan de klart mer påträngande spelmässiga fördelarna i Battlefront 2 fått folk att se rött.

“Varför sålde ni inte bara kosmetiska föremål i Battlefront 2 i istället?” frågade sig spelarna, varpå Electronic Arts finansdirektör Blake Jorgensen svarade att “vi inte vill bryta mot kanon med kosmetiska saker” och att “du förmodligen inte vill ha en Darth Vader i rosa” . Nybörjarmoddaren Destauch svar: en Darth Vader i rosa!

Du kan ladda ner den nya fabulösa karaktärsmodellen via Nexus, och här följer också en video där vi får se den rosa Darth Vader i aktion. Och jo, Blake Jorgensen, vi tror nog att vi vill ha en rosa Darth Vader trots allt.

My Pink Darth Vader mod for Star Wars Battlefront 2

Just made a quick video for you guys to showcase my Star Wars Battlefront 2 Pink Vader mod. Link to mod: https://www.nexusmods.com/starwarsbattlefront22017/mods/142/? Music: https://www.youtube.com/watch?v=8pLeVJt-SQM

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar