facebook_pixel
Nu får For Honor äntligen dedikerade servrar!

Nu får For Honor äntligen dedikerade servrar!

Hur går det egentligen för For Honor? Ingen aning, men Ubisoft fortsätter stöda skiten ur sitt årgamla närstridslir, förmodligen i hopp om att det ska utvecklas till en lika stor succé som studions andra onlinejätte Rainbow Six Siege på sikt. Säsong fem av For Honor inleds den 15 februari, men denna gång kommer vi inte få några nya spelbara hjältar. Nyheterna blir betydligt mer meningsfulla än så.

För det första kommer spelet, äntligen, få dedikerade servrar. Jag har inte spelat For Honor själv, men tydligen har det gamla matchmaking-systemet ställt till med rejäla problem eftersom Ubisoft verkligen är måna om att vi inte ska missa den här nyheten. Därtill kommer några av de existerande hjältarna få rejäla ombalanseringer (resten av dem följer senare) för att ge spelarna “fler praktiska karaktärsval”.

Du kan läsa mer om nyheterna i säsong fem här, och i alla fall jag får intrycket att detta är steg ett mot att restaurera spelet från grunden, i stil med när Rainbow Six Siege fick en 42GB stor uppdatering i fjol. Ubisofts hela marknadsmodell tycks numera kretsa kring att fortsätta uppdatera spelen tills de blir stora succéer, ett intressant val jämfört men den fortfarande starka uppföljarmentaliteten hos konkurrenterna.

Här är trailern för säsong fem av For Honor.

For Honor – Season V Trailer

Season 5 begins on February 15th. Introducing the new season of For Honor: Age of the Wolves, bringing a major change with the implementation of the dedicated servers. It will also feature new training modes, changes in hero balancing, player progression and other gameplay updates.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar