facebook_pixel
Nästa nytugåva av THQ Nordic är The Raven Remastered

Nästa nytugåva av THQ Nordic är The Raven Remastered

Sedan Nordic Games blev THQ Nordic under sommaren 2016 har man varit rätt duktiga på att göra gamla THQ-titlar tillgängliga för en ny publik. Vi har fått nyutgåvor av spel som De Blob och Sine Mora Ex, Titan Quest, Darksiders och Black Mirror (recension), och nu är det dags för nästa patient till rakning: det episodiska peka-och-klicka-äventyret The Raven av Black Mirror-studion King Art.

The Raven Remastered släpps tisdagen den 13 mars, men man kan ju fråga sig hur “remastered” spelet faktiskt kommer bli med tanke på att originalet släpptes så sent som sommaren 2013. Enligt THQ Nordic ska i alla fall nyutgåvan bjuda på “fullt remastrade animationer, ljussättning och hår i full HD-upplösning” och även inkludera undertexter för en rad nya språk, däribland kinesiska.

Här är debuttrailern för The Raven Remastered.

The Raven Remastered – Announcement Trailer

The Raven – Legacy of a Master Thief, the classic whodunit adventure by KING Art, is being remastered and will be released on PC/Mac, PlayStation 4™ and across the Xbox One family of devices including Xbox One X on March 13, 2018.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar