facebook_pixel
Nacon Revolution Pro Controller 2

Nacon Revolution Pro Controller 2

En dyr kontroll med maximal konfiguration.

Nacons senaste PS4/pc-gamepad har högsta byggkvalitet och går att konfigurera precis efter dina behov, men priset är högt och den kräver sladdanslutning.

Det tillhör inte det vanliga att vi testar handkontroller till konsoler, men denna enhet fungerar både till PS4 och till pc vilket gör den lite extra intressant. Intressant är även prislappen som med ett pris på nästan 1200 kronor är mer än det dubbla jämfört med orginalkontrollen. Frågan är förstås om den är värd sitt höga pris.

Redan när vi packar upp enheten och håller den i handen andas den kvalitet, till och med på så små delar som det yttre materialet som trots att den är helt stabil ändå har någon form av gummerad känsla. Den känns bekväm och mycket greppvänlig. I övrigt finner vi sedvanliga knappar och spakar, både på ovan-, fram- och undersidan. Samtliga av dessa är fullt programmerbara och kan anpassas helt efter just din spelstil, behov och även spel som liras, allt från ett mycket enkelt och kraftfullt gränssnitt.

För de riktiga proffsen, som denna styrenhet delvis riktar in sig på, finns även medföljande vikter som placeras i respektive sida för att bygga precis den känsla som du vill. Sedan kommer vi då till den del som både kan vara ett plus och ett minus. Kontrollen ansluts via en tre meter lång kabel. För dig som är van vid trådlösa alternativ är denna aningen störande. Å andra sidan ger kabeln minimal fördröjning och den spelkänsla och precision som Revolution Pro Controller 2 erbjuder är svårslagen. Vi kan utan att lova för mycket säga att detta är en enhet många tveklöst kommer att älska, sedan är frågan om det är värt de extra pengarna.

Läs också: Den bästa handkontrollen för pc-spelande

90 %

Handkontroll

Nacon Revolution Pro Controller 2

Ca 1200:-

nacongaming.com

ANALOGA SPAKAR: 2 st / KNAPPAR: 14 st/ D-PAD: 1st / KABELLÄNGD: 3 meter / GRÄNSSNITT: USB / PLATTFORM: pc, PS4/ VIKTER: 2 x 10 g, 2 x 14 g, 2 x 17 g / VIBRATIONSLÄGEN: 2 st / LJUDANSLUTNING: 3,5 mm

Om skribenten

Profilbild

Sveriges STÖRSTA tidning om pc-spel.

Liknande artiklar