facebook_pixel
Mountainbikespelet Descenders släpps som early access den 9 februari

Mountainbikespelet Descenders släpps som early access den 9 februari

I somras presenterades Descenders för allmänheten, ett nytt Trials-doftande mountainbikespel med procedurellt genererade världar av Action Henk-utvecklarna Ragesquid och utgivarna No More Robots. Till skillnad från Trials betraktar man inte händelserna från sidan, utan ur ett perspektiv rakt bakom föraren, vilket verkligen säljer den till synes väldigt imponerande fartkänslan. Nu har man avslöjat att Descenders kommer släppas som early access via Steam den 9 februari, tillsammans med den ordinarie prislappen 23 euro (och en kort lanseringsrea).

Enligt Ragesquid kommer Descenders befinna sig i early access “mellan sex till nio månader” och formas av feeback från spelarna, men det ska redan vara en “ansenlig, solid upplevelse” och innehålla en full enspelardel från start tillsammans med tillsammans ett djupt erfarenhetssystem, upplåsningsbara kits och cyklar, online leaderboards och tävlingar, upplåsningsbara genvägar, sponsorer för ditt team och mycket mer. Slutligen fastslår även Ragesquid att prislappen inte kommer ändras när spelet lämnar early access.

Här är den gamla debuttrailern för Descenders om du missade den i somras.

Descenders Reveal Trailer

Descenders official site: http://www.descendersgame.com Join the Discord for beta access: https://discord.gg/Descenders Descenders is extreme downhill freeriding for the modern era, with procedurally generated worlds, and where mistakes have real consequences. Will you lead your team to glory and become the next legendary Descender?

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar