facebook_pixel
Monster Hunter World släpps till pc någon gång i höst

Monster Hunter World släpps till pc någon gång i höst

Lanseringen av Monster Hunter World närmar sig med stormsteg! På konsol, det vill säga. Spelet släpps till Playstation 4 och Xbox One den 26 januari, men pc-versionen kommer dröja ganska rejält. Nu har vi emellertid fått en ny video från spelets officiella Twitter-konto där producenten Ryuzo Tsujimoto säger att pc-versionen av Monster Hunter World kommer släppas någon gång i höst, och att teamet för närvarande “jobbar hårt med den”.

Ett bittert piller att svälja just nu, men det verkar faktiskt som att Capcom tar pc-versionen på största möjliga allvar. Arbetet med pc-versionen görs internt, och när den väl är klar kommer det inte bli någon väntan mellan de japanska och de västerländska versionerna. Man siktar också på att göra ett rejält optimerat spel, samtidigt som man ämnar låta det dra nytta av “superkraftfulla system”, vilket förhoppningsvis medför upplåst bildhastighet.

Här är videon av Ryuzo Tsujimoto.

Monster Hunter on Twitter

MHWorld is currently being optimized for PC and is planned for an Autumn 2018 release! https://t.co/82JUC6iIMC

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar