facebook_pixel
Kolla in fem nya minuter från kampanjen i Metal Gear Survive

Kolla in fem nya minuter från kampanjen i Metal Gear Survive

Konamis vägar äro outgrundliga. Metal Gear-pappan Hideo Kojima lämnade det japanska företaget i slutet av 2015, och man tycker det borde ha inneburit slutet för serien, speciellt med tanke på hur sanslöst präglad den varit av dess skapare sedan ruta ett. Icke sa nicke, dock, för under sommaren 2016 presenterades Metal Gear Survive, en helt ny titel i serien.

De negativa reaktionerna lät inte vänta på sig (premiärtrailern har 23 890 upptummar och hela 135 456 nedtummar på Youtube) och till och med Hideo Kojima tog avstånd. Så döm om vår förvåning när enspelarkampanjen i Metal Gear Survive presenterades i mitten av december, och vi fann att spelet faktiskt såg överraskande kompetent ut. Vem kunde ha trott det?

Metal Gear Survive släpps till pc den 22 februari (innan dess ordnas ett betatest på konsoler mellan den 18-21 januari) och nedan hittar du fem nya minuter från enspelarkampanjen. Vi får prov på en rad mellansekvenser (och här märks det tydligt att Hideo Kojima inte längre är regissör) och lite nytt gameplay, såsom en sektion där spelaren klättrar på enorma rör.

Här är den nya gameplaytrailern för Metal Gear Survive.

Metal Gear Survive: 5 Minutes of Single-Player Gameplay

Get a look at base-building, crafting, and luring zombies off of cliffs in the upcoming Metal Gear release. Metal Gear Survive Official Trailer – Gamescom 2016: https://www.youtube.com/watch?v=X3hjRKGrC40 15 Minutes of Metal Gear Survive Gameplay (English Subtitles) – TGS 2016: https://www.youtube.com/watch?v=E0JZuqD1yts Subscribe to IGN for more! http://www.youtube.com/user/IGNentertainment?sub_confirmation=1 ——————————­—- Follow IGN for more!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar