facebook_pixel
Kolla in det nya världsrekordet i Getting Over It with Bennett Foddy!

Kolla in det nya världsrekordet i Getting Over It with Bennett Foddy!

Själv har jag bara spelat Getting Over It with Bennett Foddy i drygt två timmar hittills, så jag känner mig fortfarande lite obekväm med den egendomliga kontrollen. Men det tar sig, jag flyger numera upp för den första rejäla stigningen på regelbunden basis (den med kaffekoppen, ni vet) och har till och med lyckats ta mig upp för den där smala vertikala bergstunneln en gång, även om jag inte har någon större aning om hur det gick till.

För några dagar sedan, närmare bestämt i fredags, fick vi ett nytt världsrekord i Getting Over It with Bennett Foddy, som omedelbart pulvriserar mitt begynnande självförtroende. På blott 1 minut och 56 sekunder lyckades streamaren Distortion2 spela igenom Getting Over It with Bennett Foddy från början till slut, och du ser det kompletta försöket i videon här nedan. Det är så vackert att jag nästan blir tårögd! Och lite, lite arg.

Getting Over It Speedrun in 1:56 (World Record)

Fuck yes 😀 — Watch live at https://www.twitch.tv/distortion2

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar