facebook_pixel
Jordan Mechner jobbar på att återuppväcka Prince of Persia

Jordan Mechner jobbar på att återuppväcka Prince of Persia

Jag tror jag älskar Prince of Persia mer än de allra flesta. Och nu pratar jag varken om originalet från 1989 eller Prince of Persia: Sands of Time från 2003, utan om den undertitelslösa rebooten från 2008 som vid tidpunkten fick ett blandat mottagande. Många kände att spelet var för lätt och för enformigt, men personligen älskade jag att bara glida runt i det trolska landskapet, springa på väggar och samla på ljusklot.

Tyvärr har den anrika serien legat i dvala sedan 2010 års The Forgotten Sands (som jag faktiskt inte spelat ännu) men nu har Prince of Persia-pappan Jordan Mechner åtminstone försäkrat oss om att han inte lagt serien på hyllan, utan kämpar för att en återkomst ska hända tillsammans med “några likasinnade personer”. Löst prat eller ett tecken på konkreta planer? Här är Jordan Mechners tweet i dess helhet.

Jordan Mechner on Twitter

Chrissy, I know a few other people who feel the same way. We’re doing our best to make it happen! https://t.co/guYWh1n0E8

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar