facebook_pixel
Jättemogna Genital Jousting lämnar early access och får ett story mode

Jättemogna Genital Jousting lämnar early access och får ett story mode

Genital Jousting är ett partyspel där varje spelare styr ett avhugget maskulint könsorgan med målet att penetrera de andra spelarnas ändalykter. Vi är alla vuxna här, jag känner att vi måste kunna hantera den här informationen på ett moget vis.

En annan bit ståndmässig information om spelet är att det den 18e januari lämnar early access efter två års tid. Det kommer då också att få ett story mode (!!) och även kosta mer än det gör nu, vilket bekräftades av utgivarna Devolver Digital via Twitter.

Devolver Digital on Twitter

Genital Jousting pulls out of Early Access and goes Full Release on January 18 with a new narrative story mode! The price will go up so get it now: https://t.co/mvzHu7GgpM https://t.co/78I3Wfy9Sm

Visst finns det en oemotsäglig fnissfaktor i att se ett dussin neonfärgade lemmar frenetiskt försöka placera sig själva i varandras plats-där-solen-inte-skiner, men det låter också som att det i längden kan bli ganska trökigt. Men det verkar som att den fördomen kan vara en smula förhastad. Genital Jousting utvecklas nämligen av Free Lives som också står bakom det förnämliga Broforce och tidigare intryck av spelets early access har varit konsekvent positiva, så det kanske är bäst att inte vara för avsnoppande.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en fru, två katter och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar