facebook_pixel
Insurgency: Sandstorm skippar det utlovade storyläget

Insurgency: Sandstorm skippar det utlovade storyläget

I somras, i samband med E3-mässan i Los Angeles, utannoserade New World Interactive och Focus Home Interactive sitt nya spel Insurgency: Sandstorm, uppföljaren till den taktiska onlineskjutaren som släpptes 2014. Till skillnad från föregångaren utlovade man även ett storyläge, med stöd för för upp till fyra spelare i i co-op över internet eller två via split screen. Berättelsen sades bli “djupt personlig” och vi fick vår första smak av den i E3-trailern som du kan se här nedan.

Nu har emellertid Michael Tsarouhas, lead game designer, författat ett inlägg på Focus Home Interactives forum som levererar tråkiga nyheter. Han säger att “berättelsen var en väldigt spännande och ny möjlighet för oss som ett team, men vi kände att vi var tvungna att göra ett val”. Resultatet: storyläget “annulleras från releasen” för att New World Interactive ska kunna koncentrera sig på att leverera en “fullskalig multiplayer- och co-op-upplevlese som bygger vidare på Insurgency“.

Det här innebär ändå inte att storyläget är dött och begravet för gott, utan det kommer “övervägas på nytt vid ett senare tillfälle”. Vi på PC Gamer antar att storyläget kommer leva och dö med framgångarna för resten av spelet, och om du fortfarande är intresserad av Insurgency: Sandstorm kan du anmäla dig här för det stängda alfatestet som kommer dra igång “snart”, även om vi tills vidare inte har ett exakt datum.

Här är fjolårets debuttrailer för Insurgency: Sandstorm.

[E3 2017] Insurgency Sandstorm – E3 Trailer

Website: http://www.insurgency-sandstorm.com Facebook: http://www.facebook.com/insurgencygame Twitter: http://www.twitter.com/insurgencygame [E3 2017] Insurgency: Sandstorm unveiled for the first time with E3 Trailer Insurgency: Sandstorm is the sequel to multi-million selling Insurgency by developers New World Interactive. Designed to retain what made Insurgency great, and build upon it, the FPS epic comes enhanced and expanded as a new game in Insurgency: Sandstorm, coming to PlayStation 4, Xbox One, and PC.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar