facebook_pixel
Humble ger bort bägge Amnesia-spelen gratis!

Humble ger bort bägge Amnesia-spelen gratis!

Amnesia: The Dark Descents förträfflighet har nog inte gått någon obemärkt förbi. Den svenska klassikern av Frictional Games från 2010 ruskade liv i den sömniga skräckgenren mer eller mindre på egen hand, och agerade startskottet för hela Let’s Play-rörelsen på Youtube där bland andra Pewdiepie skrek sig hesa framför mikrofonen.

Några år senare, 2013 närmare bestämt, släpptes uppföljaren Amnesia: A Machine For Pigs, utvecklad av The Chinese Room. Och jag tyckte det var väldigt underskattat. Visst, A Machine for Pigs är inte lika utmattande som The Dark Descent, men det bjöd i mitt tycke på en starkare berättelse och ett extremt fascinerande världsbygge.

Under lite mer än ett dygn framöver är bägge spelen gratis via Humble. Precis som vanligt behöver man bara stoppa spelet i varukorgen (i det här fallet Amnesia Collection), genomföra köpet och aktivera spelkoderna på Steam. Alla bör prova de här spelen, så dra nytta av det här erbjudandet om du inte redan äger dem!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar