facebook_pixel
Hjälteskjutaren Paladins får ett battle royale-läge

Hjälteskjutaren Paladins får ett battle royale-läge

Personligen har jag aldrig hört talas om free-to-play-spelet Paladins tidigare, men tydligen släpptes det under sensommaren 2016 som early access via Steam och beskrivs som “en lagbaserad skjutare med strategielement och djupa möjligheter att skräddarsy karaktärerna”. Det använder sig även av spelkort som spelare kan använda för att förstärka eller förbättra karaktärernas olika förmågor.

Om inte den beskrivningen fick Paladins att kännas tillräckligt “jag också!” så kommer det garanterat ändras nu: utvecklarna Hirez Studios har nämligen precis utannonserat att Paladins kommer få ett battle royale-läge kallat för Paladins: Battlegrounds (undrar just var de fick den titeln ifrån?) och kartan man spelar på kommer vara över 300 gånger större än Siege-kartan från vanliga Paladins.

Paladins: Battlegrounds kommer enbart vara lagbaserat, och utöver att använda karaktärernas unika förmågor kan man även ta sig fram med riddjur. Och visst, någon gång ska någon försöka sig på att kombinera de traditionellt småskaliga hjälteskjutarna med battle royale-lägets öppenhet, så vem vet, kanske kan det här bli en riktig Playerunknown’s Battlegrounds-konkurrent att räkna med?

Paladins: Battlegrounds släpps någon gång senare i år och här är premiärtrailern.

Paladins: Battlegrounds – Official Trailer

An all-new game mode for Paladins – introducing Paladins: Battlegrounds! Welcome to the first-ever hero-shooter battle royale. Unlock the Onyx Stallion mount, free and exclusive to our YouTube subscribers: http://www.paladins.com/community/youtube/ Follow us for updates! http://facebook.com/paladinsgame http://twitter.com/paladinsgame Enter a fantasy world of ancient technology in Paladins, a team-based shooter with strategy elements and deep character customization.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar