facebook_pixel
Här kan du lyssna på PC Gamers nya podcast!

Här kan du lyssna på PC Gamers nya podcast!

För några veckor sedan spelade vi in ett pilotavsnitt för Spelrum, den sprillans nya podcasten av och med Svenska PC Gamer. Rikard Olsson, Mats Nylund, Joakim Kilman och undertecknad gick igenom spelåret 2017 under 98 fullspäckade minuter, diskuterade årets stora trender, spelen som kvalade in på PC Gamers officiella topp 10-lista och en handfull favorittitlar som hamnade utanför det gemensamma finrummet.

Sedan dess har poddpappan Rikard kämpat med att lansera Spelrum på en rad olika plattformar på internet, och nu kan vi stolt presentera den kompletta länklistan. Vi snackar Itunes, vi snackar Stitcher, Acast, Soundcloud och till och med Tune In.  Förhoppningsvis har vi lyckats pricka in även din favoritplattform på den här listan! Ha dock i åtanke att det här är just ett pilotavsnitt, och vi är väl medvetna om de tekniska bristerna här och var.

Avsnitt två kommer (förhoppningsvis) inom kort. Stay tuned!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar