facebook_pixel
Här är premiärtrailern för Total War: Three Kingdoms!

Här är premiärtrailern för Total War: Three Kingdoms!

Under de senaste åren har den brittiska strategifabriken Creative Assembly främst sysselsatt sig med det enormt uppskattade Total War: Warhammer och dess uppföljare, varvat med sidospår som det onlinefokuserade Total War: Arena, spinofftiteln Total War Saga: Thrones of Britannia och den nya expansionen till det över fem år gamla(!) Total War: Rome 2 kallad för Empire Divided. Med andra ord har fansen inte direkt behöva svälta, men törsten efter en helt ny historisk titel har ändå varit påtaglig.

Således entré för Total War: Three Kingdoms, ett spel som utspelas år 190 efter Kristus i ett kaotiskt Kina. Han-dynastin är på väg att gå under i händerna på Dong Zhuo och hans barnkejsare, men tre hjältar inger hopp och framstående fältherrar ansluter deras försök att störta Dong Zhuo. Men håller de tre hjältarna sams, eller kommer de slitas sönder av sina personliga ambitioner? I höst vet vi, för det är då som Total War: Three Kingdoms släpps.

Här är premiärtrailern och de första bilderna från Total War: Three Kingdoms.

Total War: THREE KINGDOMS – Announcement Cinematic [PEGI UK]

You can add Total War: THREE KINGDOMS to your wishlist on Steam now: http://store.steampowered.com/app/779340/Total_War_Three_Kingdoms/ The year is 190CE. China is in turmoil. The Han Dynasty crumbles before the child-emperor. He is but a figurehead; a mere puppet for the tyrant warlord Dong Zhuo.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar