facebook_pixel
Här är introt till Sword Art Online: Fatal Bullet

Här är introt till Sword Art Online: Fatal Bullet

I denna värld finns det få saker som jag uppskattar lika mycket som ett riktigt bra animeintro. Det är en vanlig företeelse att jag fastnar framför evighetslånga videor på Youtube som listar person X:s personliga favoriter, och när jag kollar på animeserier med intron som jag verkligen gillar så hoppar jag aldrig någonsin över dem. Fan, det har till och med hänt att jag kollat igenom hela serier som jag inte tycker är särskilt bra bara för att jag vill se introna om och om igen i deras rätta kontext!

Sword Art Online: Fatal Bullet släpps till Steam den 23 februari. Det utvecklas av Dragon Ball Xenoverse-studion Dimps och är ett actionspel i tredjeperson som bygger på animeserien Sword Art Online, mer specifikt en av de senare berättelsebågarna där huvudpersonen Kirito inte längre är fångad i MMORPG:et Sword Art Online, utan istället tagit sig vidare till Gun Gale Online. Här hittar du en trailer med spelsekvenser från förra hösten, följt av ytterligare en som släpptes månaden därpå.

Och nu har Bandai Namco, som du kanske gissat av det inledande stycket, släppt introt till Sword Art Online: Fatal Bullet. Och det är bra! Inte fantastiskt direkt, men kompetent regisserat med en låt som åtminstone jag skulle kunna tänka mig att sitta och lyssna på utanför det här specifika sammanhanget.

PS4(R)/Xbox One/STEAM(R)「ソードアート・オンライン フェイタル・バレット」オープニング映像

【公式HPはこちら】 https://fb.sao-game.jp/?utm_source=youtube&utm_medium=direct&utm_campaign=direct 【チャンネル登録はこちら】 http://bnent.jp/youtube/ 「ソードアート・オンライン フェイタル・バレット」 『ソードアート・オンライン』ゲームシリーズ最新作 LiSA「Thrill, Risk, Heartless」と共に送るゲームオープニング映像。 PlayStation(R)4/Xbox One:2018年2月8日発売 STEAM(R):2018年2月24日配信 ソードアート・オンラインゲーム公式ツイッターアカウントはこちら → https://twitter.com/sao_gameinfo

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar