facebook_pixel
Här är en ny trailer för Two Point Hospital

Här är en ny trailer för Two Point Hospital

För drygt en vecka sedan avslöjades Two Point Hospital, det nya Theme Hospital-doftande mangement-spelet av Two Point Studios och Sega. Two Point Studios leds av de före detta Bullfrog- och Lionhead-profilerna Mark Webley och Gary Carr, och nu har de suttit ner för att diskutera sin vision för Two Point Hospital i en ny trailer.

Precis som Theme Hospital tar Two Point Hospital inte sig självt på särskilt stort allvar. I premiärtrailern presenterades vi för den egendomliga sjukdomen “light headedness” och nu får vi reda på hur man botar den; genom att skruva av glödlampan och skruva på ett nytt huvud! Enkelt och elegant!

Two Point Studios tycker även att det är viktigt att spelarna ska känna att det är just deras sjukhus de bygger, och därför kommer man kunna dekorera dem efter behag. Man vill också att vi ska bry oss om spelvärlden, både om sjukhusen och patienterna, vilket förmodligen innebär att man tar med sig sitt sjukhus från nivå till nivå.

Two Point Hospital släpps någon gång under 2018. Här är den nya trailern.

Two Point Hospital – Developer Vision Trailer [PEGI]

Go Behind the Scenes with the Vision Trailer for Two Point Studios and Learn More About Two Point Hospital Delve behind the scenes and into the creative vision of Two Point Studios in this brand new trailer.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar