facebook_pixel
Här är en ny trailer för Insurgency: Sandstorm

Här är en ny trailer för Insurgency: Sandstorm

Under förra årets E3-mässa i Los Angeles utannonserade New World Interactive och Focus Home Interactive sitt nya spel Insurgency: Sandstorm, uppföljaren till den hyllade taktiska onlineskjutaren som släpptes 2014. Till skillnad från föregångaren utlovade man även ett storyläge, men det skrotades tidigare i år till förmån för fullt fokus på onlineupplevelsen (även om man lämnar dörren öppen för att återuppta arbetet i framtiden).

Nu har man släppt en ny trailer för Insurgency: Sandstorm, i vilken det bjuds på gott om biljakter, explosioner och helikopterkrascher i moderna Mellanöstern-doftande stadsmiljöer. Trailern åtföljdes av ett foruminlägg där vi bland annat får reda på att vapenhanteringen kommer vara realistisk, komplett med bullet drop och varierande genomsträngningsstyrka, och vi kommer också få ratta fordon och kalla in luftattacker i massiva 16v16-strider.

Insurgency: Sandstorm kommer släppas någon gång under året. Här är den nya trailern.

Insurgency: Sandstorm – Teaser Trailer

Website: http://www.insurgency-sandstorm.com Facebook: http://www.facebook.com/insurgencygame Twitter: http://www.twitter.com/insurgencygame Insurgency: Sandstorm rolls out its Teaser Trailer! New Features, Vehicles, And Weapons Highlighted in New Gameplay Footage Taking the original Insurgency formula and evolving it, the millions selling FPS comes enhanced and expanded. Insurgency: Sandstorm is built in Unreal Engine 4 with upgraded graphics, taking the series into a new era.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar