facebook_pixel
Fortnite Battle Royales karta piffas upp nästa vecka

Fortnite Battle Royales karta piffas upp nästa vecka

Fortnite Battle Royale är ännu långt ifrån att på allvar konkurrera med PlayerUnknown’s Battlegrounds men det stoppar inte Epic Games från att försöka. Nästa vecka kommer Battle Royale få en ny uppdatering som ändrar spelets karta och även markerar slutet för dess vinter-event. I en ny utvecklarvideo går Erik Williamson från Epic igenom vad spelare har att se fram emot i den uppdaterade kartan.

Battle Royale Dev Update #5 – Incoming Map Update

Eric W. talks through the upcoming map update and what you can expect from the new POIs and Biomes, in addition to some information about the Holiday Trees/Chests!

Epic kommer alltså att göra de olika delarna av kartan mer distinkta från varandra med fler intressepunkter, eller som Williamson uttrycker det: “träsken ska bli träskigare, bergen ska bli bergigare”.

Samtidigt svarar Williamson på vad som kommer hända med all jul-loot efter eventet tar slut. Inte helt oväntat är svaret att det kommer försvinna, men att kartan kommer att få fler ammolådor och loot för att bli mer balanserad överlag.

Jag har personligen fokuserat mer på Fortnites PvE-halva men Battle Royale har onekligen potential, speciellt om det blir mer distinkt gentemot PUBG. Ni som är mer erfarna, vad tror ni om de här förändringarna?

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar