facebook_pixel
Final Fantasy XII kommer till pc den 1 februari!

Final Fantasy XII kommer till pc den 1 februari!

Vi pc-spelare tvingas ofta vänta på Final Fantasy, men nu under 2018 lossnar det rejält. Inte bara kommer 2016 års gigant Final Fantasy XV äntligen släppas på pc:n inom kort, utan Square Enix har också passat på att avslöja att remastern av Final Fantasy XII (som släpptes till konsol i fjol) också kommer till pc:n via Steam den 1 februari.

Jag fastnade aldrig riktigt för Final Fantasy XII när det begav sig i början av 2007. Jag tyckte huvudrollen Vaan var en fjant och att inledningen var trög som sirap, men jag uppskattade ändå det Dragon Age: Origins-artade stridssystemet där man kunde ge sina kompanjoner olika instruktioner som de utförde baserat på kontext.

Final Fantasy XII: The Zodiac Age på pc:n kommer bjuda på ett “nytt jobbsystem med förbättrad stridsmekanik”, stöd för achievements, 7.1-ljud, remastrad musik och röstinspelningar av högre kvalitet, 60 bildrutor per sekund, stöd för 21:9-upplösningar, New Game Plus och New Game Minus, fullt kontrollstöd och Steam Trading Cards.

Här är en trailer för Playstation 4-versionen av Final Fantasy XII: The Zodiac Age.

Final Fantasy XII The Zodiac Age – 2017 Spring Trailer

FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE improves upon the classic FINAL FANTASY® XII, now more beautiful and exhilarating than ever. The high-definition release introduces several modern advancements, and will be the first time for western audiences to experience the Zodiac Job System. A grand adventure awaits both new and returning players.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar