facebook_pixel
Enchantress kommer till Injustice 2 nästa vecka

Enchantress kommer till Injustice 2 nästa vecka

Efter onödigt mycket om och men släpptes fightingspelet Injustice 2 äntligen till pc i slutet av fjolåret (seriöst, varför kunde man inte bara ha sagt att pc-versionen kommer senare när konsolspelet släpptes förra våren?). Nästa vecka släpps Fighter Pack 3 till spelet, inklusive The Atom, Teenage Mutant Ninja Turtles (som vi tagit en titt på tidigare) och Enchantress, som introduceras i den nya trailern här nedan.

Enchantress är, för dig som inte visste det (jag visste inte det), June Moones alter ego, en demonisk trollkvinna som väldigt gärna vill styra och ställa över världen. I trailern ser vi att hon diggar färgen grön och kan force pusha sina motståndare (och stänga in dem i lådor) och till och med få deras egna själar(?) att attackera dem. Allt sammantaget förmågor som verkar vara extremt användbara i strid.

Här är trailern för Enchantress i Injustice 2.

Injustice 2 – Introducing Enchantress!

The all-too ordinary life of June Moone ended the day she was possessed by the Enchantress, a demonic sorceress with aspirations of world domination. Today, she fights for her very soul, struggling to harness the Enchantress’ magic for good. If she fails, the Enchantress will consume her – and our world won’t be far behind.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar