facebook_pixel
Early access-skräckisen Remothered: Tormented Fathers visar upp sig

Early access-skräckisen Remothered: Tormented Fathers visar upp sig

I början av det här året skrev vi om 2017 års vinnare enligt användarna hos Moddb och Indiedb. De flesta titlarna på indielistan var obekanta för mig, men jag fastnade omedelbart för Remothered: Tormented Fathers på plats nummer sex. Smaka på den titeln alltså. Är det inte olagligt att ge spel så här fantastiska namn?

Remothered: Tormented Fathers är ett skräckspel som funnits ute som early access på Steam sedan den 31 oktober. Prislappen är blott 13 euro och användaromdömet skrivs till “väldigt positivt” baserat på 233 recensioner. Och nu har vi fått en ny trailer för Remothered: Tormented Fathers som du kan se här nedan.

Det verkar röra sig om ett extremt stämningsfullt actionäventyr av Resident Evil-snitt, och de enda invändningar jag personligen har är att spelet verkar vara fullproppat med quick time events (urk!) eftersom användargränssnittet dyker upp med jämna mellanrum i trailern. Vi vet ännu inte exakt när spelet blir “klart”, men det känns som att det inte borde dröja allt för länge med tanke på den här trailerns existens.

Här är den nya trailern för Remothered: Tormented Fathers.

Remothered: Tormented Fathers – Official Trailer

The official trailer for Remothered: Tormented Fathers, the pure and realistic survival horror videogame. A game by Darril Arts, directed by Chris Darril and developed by Stormind Games. Coming out for PC, PlayStation 4 and Xbox One. Available NOW on Steam: http://bit.ly/Remothered_Steam

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar