facebook_pixel
Det kommer en stängd beta av Sea of Thieves i slutet av januari

Det kommer en stängd beta av Sea of Thieves i slutet av januari

I början av december, under fjolårets upplaga av The Game Awards, fick vi äntligen ett lanseringsdatum (och en ny finfin trailer) för Rares efterlängtade piratsandlåda Sea of Thieves. Spelet kommer släppa den 20 mars, men innan dess kommer en stängd beta gå av stapeln i slutet av den här månaden mellan den 24 och 29 januari, som du kan läsa mer om här.

Haken: enbart de som redan anmälde sitt intresse för Sea of Thieves under fjolåret eller har förhandsbokat (eller kommer förhandsboka) spelet får tillträde. Å andra sidan kommer det vara helt fritt för alla som deltar i den stängda betan att dela med sig av intryck och videor online, så vi på PC Gamer kommer förmodligen också lätta ankar via vår Youtube-kanal vad det lider.

Till syvende och sist vill jag också återigen tipsa om videon som Rare släppte i mitten av december som ger den tydligaste överblicken av Sea of Thieves hittills. Friheten och improvisationen står alltid i centrum, men för de som vill ha mer struktur kommer det finnas olika uppdragsgivare som man kan beta av i mer traditionell stil.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar