facebook_pixel
Dark Souls: Remastered har utannonserats!

Dark Souls: Remastered har utannonserats!

De senaste veckorna har jag lekt med tanken på att en gång för alla försöka mig på att spela igenom Dark Souls. Jag diggar Dark Souls 3 rätt rejält nämligen (även om jag aldrig tog mig till slutet) men allt jag har hört om pc-versionen av originalet låter jobbigt. Den var en rak portning av konsolversionen som trots fanpatchen DSFix ändå drogs med rejäla tekniska problem om man ville spela i en bildhastighet högre än 30 fps (och det vill man).

Därför är det trevligt att vi nu får en ny version av Dark Souls till pc. Dark Souls: Remastered utannonserades under Nintendos Direct Mini tidigare idag, men Dark Souls officiella Twitter-konto tog direkt kål på alla farhågor om att den nya utgåvan skulle vara konsolexklusiv. Som trailern nedan avslöjar är lanseringsdatumet spikat till den 25 maj och vi hoppas innerligt på att From Software gör ett bättre tekniskt jobb den här gången.

Dark Souls on Twitter

Lordran beckons… #NintendoSwitch #Playstation4 #XboxOne #PCgaming https://t.co/mShA6tbqmU

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar