facebook_pixel
Cooler Master Masterset MS121

Cooler Master Masterset MS121

Gaming kan vara en dyr hobby, men tack vare Cooler Masters MS121 får även mer prismedvetna spelare en lösning som ger mycket valuta för pengarna.

Vi är alla per definition nybörjare när vi ger oss in på nya områden, och precis som inom allt annat är det få av oss som vill spendera en mindre förmögenhet på utrusning innan vi vet om det är något för oss. Samtidigt vill man förstås inte köpa vilket skräp som helst, särskilt inte då kvaliteten i så fall blir avgörande för om vi fortsätter intressera oss för området eller ej.

Med liknande tankar i fokus har Cooler Master tagit fram kittet MS121 som består av ett sladdbundet tangentbord med full RGB-kontroll och egenutvecklade brytare samt 26-tangenters Anti-ghosting för de mest använda tangenterna. Till detta så får vi en RGB-upplyst mus med Omron-brytare och Pixarts optiska sensor med fyra nivåers känslighet.

Tillsammans skapar dessa en känsla av betydligt dyrare enheter. Vi får ett skönt gensvar från tangentbordet som både låter rätt och har en snabb respons som aldrig fallerar under våra tester. Musen är snabb och har hög precision oavsett matta eller underlag. Självklart återfinns inte den sorts speciallösningar som mer exklusiva produkter har, men vi måste säga att vi är imponerade. Cooler Master har lyckats ta fram en produkt av hög kvalitet till ett lågt pris och detta kan mycket väl bli en favoritkombo för nya eller yngre gamers.

Läs också: De bästa flygspakarna

83 %

Tangentbord/mus

Masterset MS121

Ca 875:-

coolermaster.com

MÅTT TB (H x B x D): 441 x 132,5 x 38 mm / MÅTT MUS (H x B x D): 114 x 64 x 39 mm / VIKT TB: 1,042 kg / VIKT MUS: 91 gram / ANSLUTNING: USB2 / RGB-INSTÄLLNING TB: per tangent / RGB-INSTÄLLNING MUS: två zoner / MINNE TB: 32 KB

Om skribenten

Profilbild

Sveriges STÖRSTA tidning om pc-spel.

Liknande artiklar