facebook_pixel
Capcom pratar mer om pc-versionen av Monster Hunter World

Capcom pratar mer om pc-versionen av Monster Hunter World

Jag förväntade mig inte riktigt det här, men faktum är att Monster Hunter World utvecklats till ett av de spel som jag är allra mest intresserad av i år. Tyvärr dröjer pc-lanseringen till hösten (och jag vill inte spela konsolspel online eftersom man måste betala för prenumerationstjänster, wtf?) men den verkar göra så av rätt anledningar.

– Det här är vårt första Monster Hunter-spel till pc, så vi vill se till att vi gör det rätt, sade producenten Ryozo Tsujimoto till Gamesradar (via våra internationella kollegor). Så istället för att låta pc-versionen ta resurser under utvecklingen av konsolspelet, och därmed förhindra oss från att koncentrera oss fullt ut på den, vill vi få konsolversionen ut ur dörren och sedan ta lite extra tid på oss för att göra pc-versionen så bra som möjligt.

– Det finns extra jobb att göra med pc-versionen också. På konsol kan man använda förstapartslösningar för matchmaking, man mer eller bara pluggar in i dem, på både PSN och Xbox Live. Men på pc måste vi jobba mera för att få vårt eget matchmaking-system att fungera. Så, förhoppningsvis, har pc-användare inte något emot att vänta ett litet tag till för att vi ska kunna ge dem en verkligt optimerad och suverän pc-upplevelse.

Monster Hunter World släpps till konsol den 26 januari och lanseras till pc någon gång under hösten. Här är den rätt häftiga trailern från spelet som vi tittade på i måndags. Söta och läbbiga monster!

Monster Hunter: World – Elder Dragons Trailer

Elder Dragons have arrived in the New World! Monster Hunter: World comes to PlayStation 4 and Xbox One on January 26, 2018 with FREE content updates starting this Spring. https://www.facebook.com/monsterhunter/ https://www.youtube.com/monsterhunter https://twitter.com/monsterhunter https://www.instagram.com/monsterhuntergame ©CAPCOM CO., LTD. ALL RIGHTS RESERVED.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar