facebook_pixel
Battalion 1944 närmar sig betatest och early access-lansering

Battalion 1944 närmar sig betatest och early access-lansering

I slutet av fjolåret kollade vi in en sorts trailer för Battalion 1944, den nya Andra världskrigsskjutaren av brittiska Bulkhead Interactive. Spelet finansierades via en Kickstarter i början av 2016, och två år senare är man äntligen redo för ett stort stängt betatest (anmäl dig här) med start den 19 januari, följt av en early access-lansering via Steam den 1 februari tillsammans med en prislapp på 15 euro.

Dessa uppgifter har nått fram till oss via PC Invasion, en sida som var ute med uppgifterna redan igår men tydligen bröt mot embargo eftersom artikeln togs ner tillfälligt innan den åkte upp igen för en stund sedan. Joe Brammer, studio lead hos Bulkhead Interactive, är märkbart stolt över spelet och tror att det kan bli “ett av de bästa tävlingsinriktade fps:en någonsin”. Självförtroendet är det sannerligen inget fel på!

Här är en trailer för early access-lanseringen av Battalion 1944.

Battalion 1944 – Early Access Trailer 2018

World War 2 multiplayer FPS Battalion 1944 will be coming to Early Access on February 1st! Add to your Steam wishlist here: http://store.steampowered.com/app/489… Sign-up to the closed beta here: http://beta.battaliongame.com

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar